06-42626499

info@sportmassage-denhaag.nl

Over Charlotte

Goedendag,

Ik ben Charlotte en woon en werk in Den Haag vlak bij de haven van Scheveningen.

In 2003 behaalde ik mijn diploma Oefentherapie Cesar. Een Cesartherapeut is een bewegingstherapeut. Ik ben toen een andere weg ingeslagen en ben ik gaan werken in de tandheelkunde, maar het bewegingsapparaat van de mens bleef mij toch altijd intrigeren.

Ik heb uiteindelijk besloten om toch mijn droombaan te gaan verwezelijken en in september 2017 ben ik de opleiding tot sportmasseur gestart. In 2018 heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik sindsdien NGS Sportmasseur. Ik heb inmiddels verschillende nascholingen gedaan, omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen en ik een breed scala aan behandelingen wil kunnen aanbieden.

Ik hecht veel waarde aan het gezond bewegen en wil sporters en iedereen die hier behoefte aan heeft graag hierbij helpen. Of je nou intensief sport, recreant bent of zo druk met je werk bezig bent dat niet meer goed kan ontspannen, dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een massage. En in de geest van oefentherapeut geef ik ook soms tips mee voor een betere houding.

 

Wat kunt u verwachten?

Voordat ik met de massage begin zal ik met u bespreken waar het accent van de massage op komt te liggen. Ik wil in kaart brengen waar klachten vandaan kunnen komen en bepalen welke spieren ik ga masseren.