06-42626499

info@sportmassage-denhaag.nl

Over Charlotte

Goedendag,

Ik ben Charlotte en woon en werk in Den Haag vlak bij de haven van Scheveningen.

In 2003 behaalde ik mijn diploma Oefentherapie Cesar. Een Cesartherapeut is een bewegingstherapeut. Ik ben toen vanwege de arbeidsmarkt een andere weg ingeslagen en ben ik gaan werken in de tandheelkunde, maar het bewegingsapparaat van de mens bleef mij toch altijd intrigeren.

Ik heb uiteindelijk besloten om toch mijn droombaan te gaan verwezelijken. In 2018 heb ik mijn diploma Sportmassage gehaald en ben ik sindsdien NGS Sportmasseur. Ik heb inmiddels verschillende nascholingen gedaan, omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen.

Ik hecht veel waarde aan het gezond bewegen en wil sporters en iedereen die hier behoefte aan heeft graag hierbij helpen. Of je nou intensief sport, recreant bent of zo druk met je werk bezig bent dat niet meer goed kan ontspannen, dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een sportmassage. En in de geest van oefentherapeut geef ik ook soms tips mee voor een betere houding.

 

Inmiddels ben ik wat jaren verder en heb ik mij toegespitst op 3 doelgroepen:

Mensen met een zittend beroep. Deze doelgroep heeft vaak rug, schouder- en nekklachten. Beeldschermwerk en dan ook nog schermtijd op social media, dat geeft vaak veel spanning en uiteindelijk pijnklachten in de spieren van je bovenrug, nek en schouders. 

Hardlopers. Omdat je hier in Den Haag e.o heerlijk door de duinen, het strand of in de bebouwde kom kunt trainen. Wacht niet tot de laatste week voor een evenement, maar gun jezelf regelmatig een sportmassage om de kans op blessures te verminderen.

Wielrenners. Uitvalswegen genoeg. De duinen opklimmen en er weer af roetsjen. Je benen verdienen daarna een goede sportmassage voor het herstel.

 

Wat kunt u verwachten tijdens de eerste afspraak?

Voordat ik met de massage begin zal ik met u bespreken waar het accent van de massage op komt te liggen. Ik wil in kaart brengen waar klachten vandaan kunnen komen, zodat u zo optimaal mogelijk resultaat zult hebben van de massage.